Skjold IL

Sponsorer

Sponsorer

 

Hovedsponsor

 

 

 

Haugesund Sparebank ble etablert i 1928, og er i dag den eneste lokale sparebanken i Haugesund. Banken har også kontorer på Bømlo, i Tysvær, i Sveio og i Vindafjord. 

Banken er en viktig bidragsyter til lokale lag og foreninger. I 2014 ble over 10 millioner i sponsorstøtte fordelt på rundt 150 lag og foreninger i bankens område. I tillegg delte banken ut 2 millioner fra bankens gavefond til ulike almennyttige formål.

 

Supportere

 

Equinors suksess skyldes i stor grad mennesker med evne og vilje til å tenke annerledes, med mot til å forsøke å gjøre det umulige mulig og med kompetanse og utholdenhet til å jobbe hardt for å oppnå enestående resultater.

Skal vi lykkes i fremtiden trenger vi flere slike mennesker. Ikke bare vi, men samfunnet vi lever i og av. Vi kaller dem morgendagens helter.

For oss i Equinor handler Morgendagens Helter om å heie frem alle de fantastiske talentene vi har i Norge. Det finnes talent på i skisporet, på fotballbanen på sykkelsetet og innenfor kultur og musikk.

Og, heltene for morgendagen finnes i klasserom rundt omkring i hele landet.

Haugaland Kraft er regionens eget kraftselskap og eies av kommunene Karmøy, Haugesund, Tysvær, Vindafjord, Bokn, Sveio og Utsira. Vi har en omsetning på rundt 1 milliard kroner og ca. 300 ansatte.

Haugaland Kraft har også ansvar for å bygge ut og drifte strømnettet på Haugalandet og Stord. Mange av de ansatte i Haugaland Kraft jobber daglig med å sikre at privatpersoner og bedrifter er sikret strøm til en hver tid.

Haugaland Kraft har også investert i bygging av et omfattende fibernett  i store deler av regionen. Vi  er leverandør av Altibox og har syv Altibox-partnere mellom Bergen og Stavanger, sammen har vi nå nærmere 35 000 kunder.

Vassbakk & Stol er et spesialfirma for masseforflytting, grave og sprengningsarbeider med 500 entusiastiske, positivt engasjerte og dyktige medarbeidere. Selskapet ble etablert i 1969 og omsatte i 2015 for 1,2 milliarder kroner. Hovedkontoret ligger i Kopervik på Karmøy (Haugalandet) og har avdelingskontorer i Hordaland og Staupe.

 

Imenco AS er en stor EPC-entreprenør til offshore maritime næringer. Imenco designer, utvikler og produserer helikopterbrenselsystemer, dykkesystemer, løfte- og håndteringsprodukter, undervannskameraer, lys og lasere.

Imenco er en av våre nærmeste naboer, og har vært en viktig supporter for oss i mange år.

 

Paytec er en entusiastisk leverandør av betalingsløsninger / terminaler, kassesystemer og videoovervåking til ulike typer virksomheter. Paytec holder til i Skjoldavegen 50 i Haugesund. Paytec har æren av å pryde kampshortsene til våre A-lag og juniorlag i fotball.

MENY Aksdal er distriktets største MENY-butikk og holder til på Aksdal senter. MENY har støttet oss i en årrekke og har vært en langsiktig samarbeidspartner for idrettslaget. 

Vi anbefaler spesielt MENYs catering som leverer maten til Skjolds årsfest. Hvorfor ikke ha selskapet ditt i Skjoldhallen med mat fra MENY?

Haraldseid Trafikkskole er mangeårig supporter av Skjold Idrettslag. Daglig leder Anne er medlem av idrettslaget og en av våre mange viktige støttespillere. Haraldseid Trafikkskole avholder årlig trafikalt grunnkurs i Skjoldhallen.

Haraldseid Trafikkskole - støtt Skjold ved å ta førerkort hos Anne!

Hervik Rør holder til Hervik og ble grunnlagt i 1975 av Geir Bjørnar Hervik. I Hervik har de kontorer, produksjonslokaler, lager og utstilling av utvalgte dusjer, massasjekar og innredninger og kataloger fra de ledende baderomsleverandørene. 

Hervik Rør kan også tegne ditt nye bad sammen med deg! Kontakt dem for avtale.

 

Støttespillere

 

Konica Minolta er markedsleder på Haugalandet på dokument- og papirløsninger. De er 10 ansatte i Haugesund, hvor av 6 er serviceteknikere som sørger for at maskinene og løsningen fungerer optimalt ute hos kundene.

Konica Minolta leverte flest antall fargemaskiner i 2015 på landsbasis, og er landsdekkende med 200 ansatte.

En ledende bolig- og hytteleverandør på Haugalandet. Flere generasjoner av flittige hender, solide investeringer, nytenkning og et sosialt engasjement som gir en trygghet.

Vi er et bilverksted i Bosch Car Service - den største, frittstående bilverkstedkjeden i verden. Hos oss kan du få utført alle typer bilreparasjoner og bilservice for alle bilmerker - bensin, diesel, hybrid og elektriske biler. Våre velutdannede teknikere kan utføre diagnose og kontroll av bilens elektronikk med Bosch’ avanserte testteknikk. Vi benytter reservedeler med Boschgarantert kvalitet. Det innebærer at du får minst like god kvalitet som på merkeverkstedet og at du kjører herifra med nybilsgarantien inntakt. Velkommen till Bosch Car Service!

Felleskjøpet Rogaland Agder (FKRA) produserer og selger kraftfôr, gjødsel og såvarer. Vi selger dessuten traktorer, maskinvarer og verkstedtjenester til både landbruk og andre kunder.

Vårt produksjonsanlegg er lokalisert i Stavanger, samt 19 butikker og 7 verksteder fra Sunnhordland i nord til Tvedestrand i sørøst.

Shell Aksdal er en av våre første sponsorer gjennom tidene. Ta gjerne turen innom bensinstasjonen for god mat, softis, drivstoff eller kaffe! Støtt Skjold ved å støtte Shell Aksdal.

De setter stor pris på om du følger med dem på Facebook. Trykk på logoen og du blir tatt til Shell Aksdals egen Facebook-side.

Haugaland Prosjektservice AS er en byggmesterbedrift lokalisert på Frakkagjerd. Bedriften ble etablert i 2011 og har i dag 12 ansatte. 

Vi er forhandler av Vestlandshus og påtar oss alle typer byggmester og entreprenøroppdrag innenfor tømrerfaget, fra snekkeroppdrag til totalentrepriser.

Bedriften utfører også energimerking av boliger, samt trykktesting.

Vi har kunden i fokus og ønsker å fremstå som kvalitetsbevisste og effektive. 
Vår visjon er å bli den foretrukne tømmerentreprenøren på Haugalandet.

Et trivelig senter med 20 butikker, to banker, apotek, dagligvare og diverse private og offentlige tjenestetilbud. Aksdal Senter ligger i kommunesenteret Aksdal i Tysvær kommune. Velkommen inn til oss for en hyggelig handel. 

Langelandsvik as består av en farge og interiør butikk Fargerike Langelandsvik, en håndverksavdeling Malermester Langelandsvik

Vi har som mål å tilby alt innen maling og gulv i forbindelse med oppussing og nybygging.

Vi vil kunne tilby malervarer, håndverks utførelse og den beste kunnskapen med malermesteren tilstede. Hos oss skal en føle seg trygg på å få den riktige informasjonen og den beste servicen.

Ølen Kjøkkensenter ble startet i Ølen i 1988.Der ble virksomheten drevet i leide lokaler frem til 1995. Pga. økende aktivitet og plassmangel ble virksomheten flyttet til Knapphus og navnet ble endret til Knapphus Kjøkkensenter.

Det viktigste for oss

- Kunnskap om det vi holder på med
- Være nær markedet for oppfølging
- Gode råd og tips
- Personlig service
- Levere minst det du som kunde forventer
- Oppfølging underveis og ikke minst etter levering
- Det økonomiske skal bli som avtalt

Helt sør i Haraldsgaten, der gågaten begynner finner du oss.

En butikk verd et besøk, uansett hvor i verden du kommer fra.

«Wow – just like 5th avenue» – er et utsagn fra en av våre amerikanske kunder.

Vårt mål er å være Annerledes- Spennende og Internasjonale.

Hele 7 stykker ansatt på heltid. Fem er utdannet som urmakere, så fagkunnskapen er høy. Hos oss jobber det ansatte fra Syria, Tyskland og Sverige. Vi mestrer mange språk.

Har du ikke anledning til å ta turen – ring oss gjerne – eller send oss en mail.

Nils Sørhaug AS er Haugesund-regionens Mazda og Hyundai forhandler.

Vi hjelper deg med alt som omhandler din bil, og vi vil alltid strekke oss til det ytterste for at du som kunde skal være fornøyd. Vi har alltid et bredt utvalg av ulike nye og brukte biler. , Våre avdelinger har topp moderne utstyr, garanti -og serviceavtaler samt kvalifiserte ansatte som yter personlig og god kundeservice. Vi kan tilby deg kvalitet, trygghet og tilfredshet rundt ditt bilkjøp og din fremtid som bileier. 

Vi er også med i Bilbyen Haugesund.

Etter over 30 år i bransjen har vi bygget mange kvalitetsboliger på Haugalandet og i Sunnhordland. Vårt fokus er å bygge eneboliger og leiligheter med gode bokvaliteter til en fornuftig pris.

Optimera er Norges største aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør med 140 utsalgssteder, 2000 ansatte og nærmere 7 milliarder i omsetning. 

Virksomheten innbefatter Optimera Proff, Optimera Handel, Optimera Byggsystemer, Optimera Logistikk og kjedene Montér, Trend og Byggi. Optimera er en del av det internasjonale konsernet Saint-Gobain som har 193000 medarbeidere i 64 land og er Europas største distributør av byggevarer.

Pizzabakeren er en av de raskest voksende pizzakjedene i landet. Kjeden har på svært kort tid satt seg på Norgeskartet med over 100 utsalgssteder pr. i dag – og mer skal det bli. Mottakelsen i markedet har vært fantastisk og lovordene er mange for pizzaen med de nybakte bunnene og den gode smaken. Virksomheten er basert på take-away – enten henter du pizzaen selv eller så kommer vi og leverer den rykende fersk der du er.

Tysvær Bygdeblad er en lokalavis i Tysvær kommune med et sterkt fokus på oppvekst, idrett, kultur, næring og lokaldemokrati. I tillegg ønsker lokalavisen å få frem det lokale engasjement som finnes i hver en bygd i kommunen.

Idrett er en av grunnpilarene i kommunen med stor aktivitet, og et godt tilbud til barn og voksne i alle våre bygder. Vi er tett på, både i gode og ikke fullt så gode dager. Vi tar lokalfotballen på alvor, og deler ut pokalen «Årets spiller» etter hver sesong. Vi har også et fokus på barneidretten, samt at vi følger våre deltakere i idretter som motorsport, padling, friidrett, trav og lignende. Målet er å gi våre lesere et godt innblikk, og en stolthet over hva idretten betyr for vår kommune.

Tveit vil være en moderne, kompetent og engasjert samarbeidspartner som bidrar til økt lønnsomhet for våre kunder – preget av faglig tyngde og godt humør!

Vårt hovedkontor ligger i Skjold og avdelingskontorer finner du på Fitjar, Stord, Haugesund, Karmøy, Frakkagjerd, Ølen, Etne, Rosendal, Husnes, Bømlo, Sauda, Sand, Odda og nå i Bergen.

Tysvær Økonomi SA  tilbyr tjenester innen:

Regnskap -  økonomisk rådgiving – jordbrukstakst – generasjonsskifte – ligningspapirer – lønn – fakturering – kontortjenester. 

Oppdrag blir skreddersydd etter kundens ønske. 

Hovedkontor på Aksdal senter. Avdelingskontor i Haugesund på Felleskjøpet og i Haukåsbygget Sveio

Offisiell hjemmeside for Skjold IL

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift